Formula Duit Keras

Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Monday, November 23, 2015

LAKSA SARAWAK SEDAP

 Laksa Sarawak sukar didapati di semenanjung malaysia, makin ramai menyukai laksa sarawak ini dan tak kira samada dia org sarawak sendiri atau org semenanjung malaysia.
Dan banyak Restoran yang menyajikan laksa sarawak dimana-mana negeri di semenanjung malaysia ini dan sekarang paste laksa sarawak segera juga bole didapati di Kedai menjual produk iks Authentic Sarawak yang berada di GM Wholesale City Klang. Kawan2 boleh dapatkan produk laksa ini dgn mudah dan pelbagai pilihan dari pengusaha2 dari negeri sarawak.

Pes Laksa - Hj Manan

Laksa Hj Manan memang menjadi biasa dikenali dikalangan masyarakat melayu di semenanjung malaysia, tetapi bangsa cina biasa mengenali sanbal laksa burung bayan dan sambal laksa double red swallow. Walaubagaimanapun...cap burung bayan dan double red swallow memang produk yg terkenal di sarawak dan mempunyai permintaan yang amat tinggi kerana rasanya yang lebih lazat dan enak.

Sambal Laksa-Cap Bayan

Authentic Sarawak di GM Wholesale City klang adalah lokasi yang menjadi tumpuan orangramai berkunjung dan bershopping, jika ingin produk laksa ini sebagai juadah bersama keluarga atau terlalu rindukan laksa sarawak kerana jarang balik ke sarawak..jom singgahlah di kedai...Authentic Sarawak di No. A-G073 Ground Floor Blok A, GM Wholesale City Klang.

Atau boleh membuat tempatan online dengan memasuki link blog ini.http://authenticsarawak.blogspot.my/   disini pelbagai produk mudah dicari dan dibeli..terutama produk iks dari semua negeri di semenanjung malaysia, sabah dan sarawak. 

Sambal Laksa - Cap Double Red Swallow
                                                       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, November 22, 2015

Promosi Laju Tepung Kek Segera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Makin arie makin maju melayu kita...teruskan perjuangan mu ya pengusaha2 melayu dari bumi malaysia..hasilkan produk halal sebanyaknya..kami tolong salurkan produk hasilan bumi halal muslim dari kedai kami di Authentic Sarawak di GM Wholesale City Klang dan secara online di One Mart Iks @ Iks Best...siapa nak tolong kalau bukan kita sama2 tolong melayu utk terus maju dan maju..insyaAllah.... minta Allah permudahkan usaha kita semua...amiinnn
















Cuci Rumah Kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kami menjalankan projek cuci rumah, pejabat dan homestay, kedai, dobi, bangaunan kommersial dan lain2..kami tawarkan harga yang berpatutan dan beroperasi di seluruh shah alam dan klang setakat ini. Jika ada yg berminat..call je no di sini. Terima kasih

Sunday, April 27, 2014

Muntah Kerana Virus Serang Usus Kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Apa lagi nak dibuat waktu diserang virus dlm perut selain mengadu sakit disebabkan muntah yg non stop.....
Kali ini my boy yg kena...satu malam tak tido keciannya....minum atau ubat srmue dah keluar dari mulut dan perut....masa tu tak tau nk buat apa sbbnya kita sebagai ibu nie jugak tak tido sama...


Kat emergency demc - nak muntah

Baru balik klinik

Thursday, April 24, 2014

Hari Jadi My Boy Tersayang!!!

Niat dihati tercapai jugak utk meraihkan harijadi Muhammad Irfan dgn kawan2 sekelasnya...woooww.terasa penat dan amat puas kerana semua hadiah utk kawan hasil dari kreativiti aku sendiri.....dia apa lagi teruja juga...mula2 tu xleh sampai sediakan kek....al maklum le sekolah tu ramai budak takut lah tak cukup...atas permintaannya sendiri terpaksa juga aku belikan satu kek khas buat sekolah Al-Ainani shj dan sekolah kebangsaan tak perlu le..heheheh..budget tak cukup....tapi masing2 budak tahun satu sekolah kebangsaan mendapat seorg satu hadiah harijadi dia....hapi pulak tgok dia seronok dan ceria.....wahhhh...terasa ilang semua penat lelah........alhamdulillah....anak ku dah 7tahun....

selamat hari jadi dan semoga panjang umur murah rezeki serta diberi Allah rezeki yg tidak terkata nilainya....kaya harta dunia dan kaya harta akhirat serta menjadi anak yg solleh dan ingat ibu ayah sepanjang hayat dikandung badan...utk anakku..muhammad irfan bin mohd anizam.......amin ya robbillalamin.....
Ya Allah....Berikan Anakku Kejayaan Kehidupan DiduniaMu Yg Penuh Berliku
Ya Allah...Berikan Anakku Hati Yg Bersih Dan Putih Sepanjang Hayat Dikandung Badan
Ya Allah....Berikan Anakku Minda Dan Jiwa Segar Dengan NamaMu 
Ya Allah...Tolong Peliharakan Segala Meruah Dan Darjatnya 
Ya Allah...Tolong Jauhi Dari Sebarang Hasad Dengki Khianat
Ya Allah.....Permudahkan  Segala Urusannya Sepanjang Hayat Dikandung Badan.
Amin Ya Robbillalamin....
Muhammad Irfan Bin Mohd Anizam
Tahun 1 Omar
Sekolah Rendah Agama Al-Ainani


Tahun 1 Omar 2014
Tahun 1 Omar 2014

Tahun 1 Omar 2014

Tahun 1 Omar 2014

Tahun 1 Omar 2014
Kawan SKTKJ-Tahun 1 Delima

Tahun 1 Delima 2014

Tahun 1 Delima 2014

Tahun 1 Delima 2014
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 29, 2013

Dari Tanjung Malim Ke Ipoh....Otak-Otak sajian 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HAi...KAWAN BLOG....atau sesiapa je yg terjah blog aku nie...aku nak cerita kat kawan semua...otak-otak sudah berada di kawasan ipoh..pergi le makan dan rasai keenakkan otak-otak nie...sedappp..!!!!

otak-otak siap bakar dan ready  tuk makan

nie lak otak-otak yg mentah. boleh beli dan masak di rumah

Buat pengetahuan semua...otak-otak nie dibuat daripada isi ikan 100% dan 100% dibuat oleh bumiputera yg beragama islam..mean produk nie adalah ditanggung HALAL...so jgn le risau utk memakannya.

Bagi yg dah beli otak-otak nie..buat pengetahuan semua jgn simpan ditempat sejuk petiais dirumah..seboleh-bolehnya simpan ditempat beku...sebab otak-otak nie adalah salah satu frozen food kata matsaleh..hehehe..so simpan ditempat yg betul...boleh boleh????

Kami memang mencari ramai perniaga otak-otak di kawasan utara....dan berharap ramai orang utara sedar bahawa otak-otak nie mempunyai ramai penggemar di sana.Jika anda berminat utk berniaga berhubung dgn sales marketing kami en. nizam 0192693974 utk mendapat maklumat lanjut.

Kami Boleh Siap Masak Dan Anda Order
Jika anda berfikir utk membuat kenduri atau majlis harijadi atau aktiviti luar rumah....anda boleh menyajikan makanan otak-otak ini. Di samping itu ianya makanan yg cukup ringkas dan sedap dan anda pasti puas, malah pengunjung majlis anda pasti memuji resepi makanan yg anda pilih ini. Anda boleh berhubung dgn kami dan menyatakan lokasi dan masa serta tarikh bila acara anda dibuat ke talian 019 2693974.




Boleh boleh..boleh boleh boleh boleh


Salam semua..blog aku nie asyik dok senyap je...yelah rasanya masa memang cemburu kat aku le....sampai aku nak tgok blog pun xdan.....heehehe....tapi arie nie aku curi masa yg ada utk aku berceloteh kat cnie....sambil2 tu aku nak wat promosi baju nie le.....cantikkan...kalau suke klik je link kat atas tu..comelladyshop....!!!!shoppppiiiiigggg le kawan...harga murah je....boleh boleh?..hehehhe
comelladyshop.blogspot.com
dapatkan harga yg termurah dan menarik...

Dua minggu lepas aku pergi kursus percuma anjuran dr azizan osman...percuma tak perlu bayarrrrrrrrrrr......bernas...banyak tengok model kejayaan perserta lama...heheheheh..mula le tertarik...tapi memang pbetul menarik...bah kata dr azizan sendiri...BOLEH BOLEH?....hahahah....kami jawap bolehhhhhhh....!!!!!!! tang wrod boleh boleh nie le aku tak boleh lupa....mana taknya banyak kali gak aku dengar BOLEH BOLEH....BOLEH BOLEH...BOLEH BOLEH.......!!!! APA PUN AKU PUN SUKA WORD TU....boleh boleh.....hahahha


boleh boleh....tgok baju nie...boleh boleh?????

boleh le sangat.....jom shoppinggg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...