Formula Duit Keras

Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Thursday, November 17, 2011

aDAKah Anda Perniaga OtaK-OTak Seperti Dia!!!!!

Perniaga Adalah Mereka....!!!!!!!

Dan kami adalah pembekal stok kepada perniaga otak-otak dan sata. Hubungi kami segera jika anda perlukan stok utk gerai anda. Kami juga membekal dapur dan lain2 peralatan yang berkaitan.Segara hubungi kami.

Lokasi kami :- klang/Shah Alam
Contact Kami :- 017 248 8590

Kami menyediakan harga yang berpatutan dgn produk yang dijamin berkualiti tinggi dan lazat. Tak percaya..jom try segera!!!!!

7 comments:

by Zent said...

Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Entri Terbaru: Tutorial dapatkan earning churp-churp dan says.my yang banyak dengan hanya menggunakan kod HTML.



Join [SC] Blogger komuniti: https://www.facebook.com/shahcybercom

Ku Azhar said...

td awak tinggal kt chat kata pening kpla...knp ye? ada mslh dgn blog ke?

Ku Azhar said...

ooo br baca yg bahagian bawah...pasal shoutmix..knp ye?

MOCSU said...

...masalahnya sy tukar shoutmix..konon nak ubah le..pastu mcm2 hal jadi..dekat 1arie wat asyik kuar ..upgrade your shoutmix...tu le masalahnya..

per pun tq 4 ur support.

MOCSU said...

bole ke sy guna satu kod shoutmix tuk 2 blog berlainan nama

aimie amalina said...

ohhhh
sy mang peminat otak2!

MOCSU said...

kalu minat leh je order ..bakar terus kat rumah..hehehe...steak pun sedap nie