Formula Duit Keras

Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Sunday, October 30, 2011

BlogKu ...Cam Tak Lengkap Je


Adoiii..naik berpusing dan pening dah nak reka blog nie....tapi pasal nak lebih hebat and glamor..bagi org tgok..hehehe..pasal tu tak abis2 aku study camner nak rekacipta blog-blog yg hebat...!!!

Aku masih tercari-cari post-post seperti ini....

1. Nak Buat MenuBar
2. Nak Buat Link Antara Menubar
3. Nak Buat Sidebar Bar Cantik..masih tak terhasil...hehehee..gagalll..tapi tetap nak jgak buat...tlg bantu!!
4. Nak Sidebar Dalam Post Colom

Agaknya nie le dulu..kalau ada kawan sudi nak bantu bole le bagi komen ye...
dan yg lainnya boleh gak bagi info kalo sudi.....tq yessssssssssss!!!

No comments: