Formula Duit Keras

Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Tuesday, November 29, 2011

Kelab Renang Musim Cuti Sekolah

Suka-suka je nak sharing info.

Tengok tu..kecik-kecik dah boleh berenang.....persediaan musim hujan..hahaha..takut tenggalam....hehehe.Pada ibubapa yang tak boleh berenang tu baik ikut budak2 nie pi belajar renang kat pusat akuatik shah alam.

Apapun ini adalah satu iniatif yg baik utk anak-anak kita supaya mereka boleh mereka, yelah kalo pergi kolam renang atau pantai tak le terkapai-kapai tak tau berenang kan....kalo dah ada ilmu renang lagi best. Tengok zaman kanak-kanak yang indah dan menyorokkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KELAS RENANG TADIKA & SEKOLAH
Terbuka untuk kanak-kanak Tadika dan Sekolah. pakej kelas renang secara berkumpulan ditawarkan dengan minimum pelajar tidak kurang dari 14 orang. Hari Selasa hingga Jumaat diutamakan sama ada pada waktu pagi atau petang.


KELAS RENANG KANAK-KANAK
Terbuka kepada semua kanak-kanak yang berumur 4 hingga 17 Tahun. mereka akan diajar water confidence, freestyle dan breaststroke pada peringkat permulaan.

No comments: