Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Monday, April 16, 2012

Aku Nak Join Blog Ko Jugak Le

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Salam wahai kawan-kawanku semua..harap semuanya sihat dan hapi je...


Aku hampir bosan dan bengang dgn goongle nie..aku nak join je asyik tak bole..asyik dok suk aku..LET TRY AGAIN NEXT TIME.....sakitnya mata aku nengok die bagi aku maklumat yg aku tak suka tu.....benggang sgguhnya aku....


jap..aku nak masukkan lagu benggang Akim le...hehehhe...



Anak aku suka sgt lagu nie, dalam hpone die ada lagu nie, asyik2 ulang berkali-kali dgn aksi die yg pelbagai...hahahaha..adakala wat aku ketawa ada kala wat aku meluat....hahaha..biasa le sbab wat ulang-ulang-ulang sampai binggit telinga.....hampir aku pun benggang .....tapi itu kisah anak aku le..saja nak wat salingan kat sini.

Berbalik kepada kisah AKU NAK JOIN BLOG KEKAWANG....!!!

Aku nie tak faham le google nie ada penyakit dengki kat aku ke atau memang pc aku nie mengamuk sebab aku nie asyik nak add org je....postingnya kurang kalo dibanding dgn org lainnya blog...aku rasa tak jugak....tapi aku betui-betui berbulu le bila time aku free aku tak dapat added kekawang dan aku tak leh join kekawang blog. Hampir 1 1/2 bulan jugak google aku nie wat aku menanggis..yelah aku tak leh join kekawang blog....so..tak de le yg tgok blog aku nie yang anggun dan cun gedik dalam alam maya nie...aku tau le aku nie tak pandai ber BLOG..yelah newbie!!!..hehehehe...tapi aku rasa aku mampu wat blog dah..boleh le..tapi yg penting tu banyak sabar....aku nie boleh tahan jugak le bab sabar....tapi kekadang tu..ilang gak sabar....yelah..penat belek-belek tak jadi.....haru jadinya..hahahah...sabarku ilang sampai aku terus tutup pc nie..malas aku nak tgok die terus...hahhhaa..tapi tak lama....sebab aku tak gila gak nak BLOG-BLOG..nak jalan-jalan ke BLOG kekawang lain...nak kenal-kenal kawan blog...kalo kekawang sudi..sesiapa yg terbaca blog aku nie...JANGAN LUPA STOP !!!.....ADD AKU JUGAK...AKU UCAPKAN TERIMA KASIH....sila datang kembali.....SEBAB AKU PASTI AKAN KEMBALI KE BLOG KEKAWANG JUGAK.....itulah janji ku....kalo aku belum tunai janji pada siapa yg dah add aku..aku minta maaf bukan salah aku..nie PAK CIK GOOGLE AKU NIE.....asyik ngelak je....MALAS AKU KAWAN,.....hahahah...malas kawan dgn google...

Aku rasa ini sahaja cerita aku ye...aku pun tak tau nak cerita apa..rasa beku otak aku ari nie....

WARNING!!!!!!!!!!
SESIAPA YANG SINGGAH CNIE...JOM CEK BLOG AKU moccsutastyzone.blogspot.com dan fesyendalamwanita.blogspot.com.


No comments: