Formula Duit Keras

Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Monday, April 16, 2012

Aku Nak Join Blog Ko Jugak Le

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Salam wahai kawan-kawanku semua..harap semuanya sihat dan hapi je...


Aku hampir bosan dan bengang dgn goongle nie..aku nak join je asyik tak bole..asyik dok suk aku..LET TRY AGAIN NEXT TIME.....sakitnya mata aku nengok die bagi aku maklumat yg aku tak suka tu.....benggang sgguhnya aku....


jap..aku nak masukkan lagu benggang Akim le...hehehhe...



Anak aku suka sgt lagu nie, dalam hpone die ada lagu nie, asyik2 ulang berkali-kali dgn aksi die yg pelbagai...hahahaha..adakala wat aku ketawa ada kala wat aku meluat....hahaha..biasa le sbab wat ulang-ulang-ulang sampai binggit telinga.....hampir aku pun benggang .....tapi itu kisah anak aku le..saja nak wat salingan kat sini.

Berbalik kepada kisah AKU NAK JOIN BLOG KEKAWANG....!!!

Aku nie tak faham le google nie ada penyakit dengki kat aku ke atau memang pc aku nie mengamuk sebab aku nie asyik nak add org je....postingnya kurang kalo dibanding dgn org lainnya blog...aku rasa tak jugak....tapi aku betui-betui berbulu le bila time aku free aku tak dapat added kekawang dan aku tak leh join kekawang blog. Hampir 1 1/2 bulan jugak google aku nie wat aku menanggis..yelah aku tak leh join kekawang blog....so..tak de le yg tgok blog aku nie yang anggun dan cun gedik dalam alam maya nie...aku tau le aku nie tak pandai ber BLOG..yelah newbie!!!..hehehehe...tapi aku rasa aku mampu wat blog dah..boleh le..tapi yg penting tu banyak sabar....aku nie boleh tahan jugak le bab sabar....tapi kekadang tu..ilang gak sabar....yelah..penat belek-belek tak jadi.....haru jadinya..hahahah...sabarku ilang sampai aku terus tutup pc nie..malas aku nak tgok die terus...hahhhaa..tapi tak lama....sebab aku tak gila gak nak BLOG-BLOG..nak jalan-jalan ke BLOG kekawang lain...nak kenal-kenal kawan blog...kalo kekawang sudi..sesiapa yg terbaca blog aku nie...JANGAN LUPA STOP !!!.....ADD AKU JUGAK...AKU UCAPKAN TERIMA KASIH....sila datang kembali.....SEBAB AKU PASTI AKAN KEMBALI KE BLOG KEKAWANG JUGAK.....itulah janji ku....kalo aku belum tunai janji pada siapa yg dah add aku..aku minta maaf bukan salah aku..nie PAK CIK GOOGLE AKU NIE.....asyik ngelak je....MALAS AKU KAWAN,.....hahahah...malas kawan dgn google...

Aku rasa ini sahaja cerita aku ye...aku pun tak tau nak cerita apa..rasa beku otak aku ari nie....

WARNING!!!!!!!!!!
SESIAPA YANG SINGGAH CNIE...JOM CEK BLOG AKU moccsutastyzone.blogspot.com dan fesyendalamwanita.blogspot.com.


Monday, April 9, 2012

hAPPi BiRTdaY CaYaNGku !!!

Tanggal 8 April adalah tarikh lahir anakku, so aku raikan dgn sederhana sahaja, bukan aku xnak jemput kekawang tapi masa amat mencemburui aku, aku pun wat jam-jam nak makan malam..heheheh...wat kat kfc je..tu pun xde wat tempahan apa2 kat kfc..kami main masuk tingkat atas dan apa agi...terus je le aktiviti arie jadi anakku tu..
Aku tgok dia bkn main snok lagi, aku siap videokan kerenah dia dan kami yg ada waktu.
Aku harap dia sihat sehingga akhir hayatku....aku nak tgok anakku yg bertuah nie hingga ujung nyawaku ada..heheheh..yelah ada rahsia kesihatannya yg aku sembunyi...semoga perjalanan hidupnya menggembirakan..ya Allah...berikan kesihatan yang terbaik buat anak-anakku semuanya.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Tengok cnie, kakaknya yg lebih ..hahahah....tapi kakaknya yg bagi hadiah kat dia malam tu, apa lagi dia sibuk le buka hadiah yg kakak dia bagi, sampai kami suk potong kek pun dia asyik sibuk nak tau kakak dia bagi hadiah apa....ibu dia belum bagi apa2 agi...tempah kek pun dah cantik..pic upin ipin..dia snok le...sampai tak tanya pun hadiah ibu or ayahnya..heheheh

Friday, April 6, 2012

bLOGKU sunYI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Agak lama jugak aku tak wat per-per kat blog utama aku nie, yelah bz dgn blog2 TASTYZONE dan Fesyendalamwanita Cun..hehehhehe

Nak cerita kisah blog diterjah orang...mata-mata gelap...hehehhehe

Dalam aku diam-diam tak wat aper2 kat semua blog aku maupun anak-anak blog aku nie..tertiba aku dikejut dengan berita gembira....yelah ada kawan blog memperkenalkan produk dari blog http://www.moccsutastyzone.blogspot.com kepada rakannya menceritakan produk yang dia cari ada kat blog aku..dah dia pun terus order produk aku dgn hati terbuka walaupun dia akui rasa takut aku tipu dia..maaf ye..aku wat bisness..tak baik le wat2 tipu dah le penat wat blog nie...aku pun masih tercari2 cara2 promosi blog aku dgn senang...banyak jugak blog2 aku join dan aku followup dan aku follow cara dan ckp mereka tentang cara- cara memasarkan blog....
Mulanya aku menggilai blog hingga ke tahap aku bosan dan aku membiarkan blog aku tersandai..hehehehe..aku tak wat aper coretan pun...sb apa yg aku inginkan feedback tapi blog aku macam malap je...


Tapi aku sedar aku perlu banyak bersabar, kerana bersabar akan mendatangkan hasil yang lumayan..cam arie 2..cik azwa dari tabung haji terus order produk sata dari blog aku nie...syukur..ada jugak kawan mempercayai aku disini..terimakasih ye...