Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Sunday, September 23, 2012

SOPHIE PARIS MALAYSIA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Wahhhh...aku teruja apabila aku search satu produk baru di malaysia..mmm..ala-ala..produk Avon or Cosway Or Apa je seangkatan dgnnya..heheheh..tapi aku minat dgn Shopie Paris nie....hope kawan semua yang terbaca blog aku nie sudilah le klik je link aku cnie


aku cnie seperti kawan juga, suka benda-benda baru....aku saja nak kongsi pada kawan blog cnie..kalo nak tau leh lanjut boleh le klik je link di atas tu. semua info ada disitu. kalo nak beli produk je pun klink juga le link tu....

Wednesday, September 12, 2012

Merdeka..Merdeka..Merdeka

Adoii........penuhnya sarang labah kat blog aku nie...heheheheh...lama aku tinggalkan tulah sebabnya....


Apa pun aku bersyukur...malaysia tetap indah di zaman kemerdekaan yang ke 55tahun. Aku amat bahagia sekali duduk dalam negara malaysia yg indah permai ini. Walaupun masih ada yg tak sedar di untung, aku tetap menyanjung negara malaysia ini. Aku adalah antara insan yg bertuah kerana aku berada dalam negara malaysia.

Sesekali aku terpandang jua berita kumpul-kumpul yg memang sengaja nak tumpang glamor kononnya...aku harap mereka ini sedar diri. Tak pun aku memang rasa mereka ini ada penyakit mental yg agak serious.Wahai mereka yg terkena tempias penyakit seperti nie..harap jgn lepa.....bukalah mata,minda dan hati..renunglah diri....siapa kita ini.......