Formula Duit Keras

Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Tuesday, January 29, 2013

Dari Tanjung Malim Ke Ipoh....Otak-Otak sajian 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HAi...KAWAN BLOG....atau sesiapa je yg terjah blog aku nie...aku nak cerita kat kawan semua...otak-otak sudah berada di kawasan ipoh..pergi le makan dan rasai keenakkan otak-otak nie...sedappp..!!!!

otak-otak siap bakar dan ready  tuk makan

nie lak otak-otak yg mentah. boleh beli dan masak di rumah

Buat pengetahuan semua...otak-otak nie dibuat daripada isi ikan 100% dan 100% dibuat oleh bumiputera yg beragama islam..mean produk nie adalah ditanggung HALAL...so jgn le risau utk memakannya.

Bagi yg dah beli otak-otak nie..buat pengetahuan semua jgn simpan ditempat sejuk petiais dirumah..seboleh-bolehnya simpan ditempat beku...sebab otak-otak nie adalah salah satu frozen food kata matsaleh..hehehe..so simpan ditempat yg betul...boleh boleh????

Kami memang mencari ramai perniaga otak-otak di kawasan utara....dan berharap ramai orang utara sedar bahawa otak-otak nie mempunyai ramai penggemar di sana.Jika anda berminat utk berniaga berhubung dgn sales marketing kami en. nizam 0192693974 utk mendapat maklumat lanjut.

Kami Boleh Siap Masak Dan Anda Order
Jika anda berfikir utk membuat kenduri atau majlis harijadi atau aktiviti luar rumah....anda boleh menyajikan makanan otak-otak ini. Di samping itu ianya makanan yg cukup ringkas dan sedap dan anda pasti puas, malah pengunjung majlis anda pasti memuji resepi makanan yg anda pilih ini. Anda boleh berhubung dgn kami dan menyatakan lokasi dan masa serta tarikh bila acara anda dibuat ke talian 019 2693974.
No comments: