Formula Duit Keras

Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Tuesday, January 29, 2013

Dari Tanjung Malim Ke Ipoh....Otak-Otak sajian 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HAi...KAWAN BLOG....atau sesiapa je yg terjah blog aku nie...aku nak cerita kat kawan semua...otak-otak sudah berada di kawasan ipoh..pergi le makan dan rasai keenakkan otak-otak nie...sedappp..!!!!

otak-otak siap bakar dan ready  tuk makan

nie lak otak-otak yg mentah. boleh beli dan masak di rumah

Buat pengetahuan semua...otak-otak nie dibuat daripada isi ikan 100% dan 100% dibuat oleh bumiputera yg beragama islam..mean produk nie adalah ditanggung HALAL...so jgn le risau utk memakannya.

Bagi yg dah beli otak-otak nie..buat pengetahuan semua jgn simpan ditempat sejuk petiais dirumah..seboleh-bolehnya simpan ditempat beku...sebab otak-otak nie adalah salah satu frozen food kata matsaleh..hehehe..so simpan ditempat yg betul...boleh boleh????

Kami memang mencari ramai perniaga otak-otak di kawasan utara....dan berharap ramai orang utara sedar bahawa otak-otak nie mempunyai ramai penggemar di sana.Jika anda berminat utk berniaga berhubung dgn sales marketing kami en. nizam 0192693974 utk mendapat maklumat lanjut.

Kami Boleh Siap Masak Dan Anda Order
Jika anda berfikir utk membuat kenduri atau majlis harijadi atau aktiviti luar rumah....anda boleh menyajikan makanan otak-otak ini. Di samping itu ianya makanan yg cukup ringkas dan sedap dan anda pasti puas, malah pengunjung majlis anda pasti memuji resepi makanan yg anda pilih ini. Anda boleh berhubung dgn kami dan menyatakan lokasi dan masa serta tarikh bila acara anda dibuat ke talian 019 2693974.




Boleh boleh..boleh boleh boleh boleh


Salam semua..blog aku nie asyik dok senyap je...yelah rasanya masa memang cemburu kat aku le....sampai aku nak tgok blog pun xdan.....heehehe....tapi arie nie aku curi masa yg ada utk aku berceloteh kat cnie....sambil2 tu aku nak wat promosi baju nie le.....cantikkan...kalau suke klik je link kat atas tu..comelladyshop....!!!!shoppppiiiiigggg le kawan...harga murah je....boleh boleh?..hehehhe
comelladyshop.blogspot.com
dapatkan harga yg termurah dan menarik...

Dua minggu lepas aku pergi kursus percuma anjuran dr azizan osman...percuma tak perlu bayarrrrrrrrrrr......bernas...banyak tengok model kejayaan perserta lama...heheheheh..mula le tertarik...tapi memang pbetul menarik...bah kata dr azizan sendiri...BOLEH BOLEH?....hahahah....kami jawap bolehhhhhhh....!!!!!!! tang wrod boleh boleh nie le aku tak boleh lupa....mana taknya banyak kali gak aku dengar BOLEH BOLEH....BOLEH BOLEH...BOLEH BOLEH.......!!!! APA PUN AKU PUN SUKA WORD TU....boleh boleh.....hahahha


boleh boleh....tgok baju nie...boleh boleh?????

boleh le sangat.....jom shoppinggg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 10, 2013

Tastyzone Akan Bertukar Nama ke FLImajutarget

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Salam....
Untuk lebih merealisaikan impianku. aku bercadang menukarkan blog aku ini dgn nama baru sejajar dgn nama yg telah aku muat dlm facebook.Atau mungkin aku membina blog baru, masih dalam kebuntuan, memandangkan blog lama masih belum ramai yg join member, tapi bila aku search kat google..woow...blog aku nie senang nak cari...mean google suke blog aku..aku agak je le...sebab bila aku search blog sukarnya nak cari..google tak bole baca....tu yg salah satu buat aku risau nak buat blog baru khas utk syarikat aku tu...!!

Otak-Otak & Sata Yang Memang Sedap

photo masa karnival
Lama aku menyepi dari bercerita makanan kegemaran aku nie dan sudah menjadi bidang perniagaan aku jugak kini. Aku makin seronok berniaga otak-otak walaupun aku terpaksa bakar sendiri otak-otak dan sata, mana taknya aku tak de pekerja masa ini, ramai sangat anak muda sekarang memilih kerja, aku bukan bagi gaji kecik..besar jugak aku rasa cuma dia org suka menyalahkan majikan , biasalah asyik majikan je xbetul..tapi itulah lumrah..aku terima seadanya.

SATA
Memang le masa ini aku tgah cari pekerja, kalau ramai tu lagi bagus aku bercita-cita nak buka semua kawasan. kemungkinan aku dan hubby mencari perniaga dari kawasan utara, yg nyata minat nak makan produk nie tetapi tak ada disana, sebab tu aku alu-alukan sesiapa saja yang ingin berniaga otak-otak boleh le menghubungi aku terus di talian 019-2693974 (nizam-hubyku le).

OTAK-OTAK
Syukur pada disember 2012, huby mendapat perniaga dari kawasan Ipoh perak, kami berharap sangat dia mampu mencapai hasil yg diidamkan, aku juga berharap dia mendapat ramai perminat otak-otak. Ya lah makin ramai pembeli otak-otak digerai dia...makin berkembang le perniagaan otak-otak aku nie.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Kalo kawan-kawan blog minat nak tempah masa harijadi atau apa je majlis, boleh le membuat tempahan dgn kami disini.Berhubung dgn kami terus di talian 019-2693974(nizam) atau terus je ke blog aku utk membuat tempahan http://www.moccsutastyzone.blogspot.com