Formula Duit Keras

Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Sunday, April 27, 2014

Muntah Kerana Virus Serang Usus Kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Apa lagi nak dibuat waktu diserang virus dlm perut selain mengadu sakit disebabkan muntah yg non stop.....
Kali ini my boy yg kena...satu malam tak tido keciannya....minum atau ubat srmue dah keluar dari mulut dan perut....masa tu tak tau nk buat apa sbbnya kita sebagai ibu nie jugak tak tido sama...


Kat emergency demc - nak muntah

Baru balik klinik

No comments: