Hatiku Dan Hatimu Menjadi Satu Rasa...PannnnassssThank You Visit Me...Plz..come again..

Sunday, April 27, 2014

Muntah Kerana Virus Serang Usus Kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Apa lagi nak dibuat waktu diserang virus dlm perut selain mengadu sakit disebabkan muntah yg non stop.....
Kali ini my boy yg kena...satu malam tak tido keciannya....minum atau ubat srmue dah keluar dari mulut dan perut....masa tu tak tau nk buat apa sbbnya kita sebagai ibu nie jugak tak tido sama...


Kat emergency demc - nak muntah

Baru balik klinik

Thursday, April 24, 2014

Hari Jadi My Boy Tersayang!!!

Niat dihati tercapai jugak utk meraihkan harijadi Muhammad Irfan dgn kawan2 sekelasnya...woooww.terasa penat dan amat puas kerana semua hadiah utk kawan hasil dari kreativiti aku sendiri.....dia apa lagi teruja juga...mula2 tu xleh sampai sediakan kek....al maklum le sekolah tu ramai budak takut lah tak cukup...atas permintaannya sendiri terpaksa juga aku belikan satu kek khas buat sekolah Al-Ainani shj dan sekolah kebangsaan tak perlu le..heheheh..budget tak cukup....tapi masing2 budak tahun satu sekolah kebangsaan mendapat seorg satu hadiah harijadi dia....hapi pulak tgok dia seronok dan ceria.....wahhhh...terasa ilang semua penat lelah........alhamdulillah....anak ku dah 7tahun....

selamat hari jadi dan semoga panjang umur murah rezeki serta diberi Allah rezeki yg tidak terkata nilainya....kaya harta dunia dan kaya harta akhirat serta menjadi anak yg solleh dan ingat ibu ayah sepanjang hayat dikandung badan...utk anakku..muhammad irfan bin mohd anizam.......amin ya robbillalamin.....
Ya Allah....Berikan Anakku Kejayaan Kehidupan DiduniaMu Yg Penuh Berliku
Ya Allah...Berikan Anakku Hati Yg Bersih Dan Putih Sepanjang Hayat Dikandung Badan
Ya Allah....Berikan Anakku Minda Dan Jiwa Segar Dengan NamaMu 
Ya Allah...Tolong Peliharakan Segala Meruah Dan Darjatnya 
Ya Allah...Tolong Jauhi Dari Sebarang Hasad Dengki Khianat
Ya Allah.....Permudahkan  Segala Urusannya Sepanjang Hayat Dikandung Badan.
Amin Ya Robbillalamin....
Muhammad Irfan Bin Mohd Anizam
Tahun 1 Omar
Sekolah Rendah Agama Al-Ainani


Tahun 1 Omar 2014
Tahun 1 Omar 2014

Tahun 1 Omar 2014

Tahun 1 Omar 2014

Tahun 1 Omar 2014
Kawan SKTKJ-Tahun 1 Delima

Tahun 1 Delima 2014

Tahun 1 Delima 2014

Tahun 1 Delima 2014
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...